Ritueel begeleider
Ritueel begeleider
previous arrow
next arrow

Ritueelbegeleider

Aandacht voor verlies, omgaan met rouw, aandacht voor het leven

Een overlijden zet het leven op z’n kop. Er moet veel geregeld worden in korte tijd en er is zoveel verdriet. Het is fijn dat er gepraat kan worden over jullie dierbare. Over de mooie herinneringen, het leven van een geliefd mens.

Als ritueelbegeleider geef ik vorm en inhoud aan de uitvaartdienst. De uitvaartverzorger verzorgt de overledene en regelt de uitvaart. Als ritueelbegeleider ben ik er om samen met jullie teksten te zoeken en te maken. Een levensloop te schrijven. Rituelen te bedenken en passende muziek kiezen. Met elkaar zorgen we voor een mooi afscheid van jullie dierbare. Een afscheid dat past en helpt bij het op weg gaan zonder jullie geliefd mens.

Rouw, verlies van een dierbare, afscheid van het leven. Het leven is zo mooi, maar het heeft een donkere keerzijde. Als je afscheid moet nemen van het leven of van een dierbare.

Heb je het gevoel dat je niet verder kunt na overlijden van een dierbaar iemand? Wil je afscheid nemen van elkaar, maar weet je niet goed hoe je dat kunt doen? Voel je je boos, schuldig na overlijden van je dierbare. Praat er over. Lukt dit niet met iemand in je omgeving, neem gerust contact op. Een eerste gesprek is gratis. Soms is een luisterend oor en wat simpele adviezen al genoeg om weer verder te komen. Helpt dit niet voldoende dan kijken we hoe ik verder van dienst kan zijn.

Aandacht voor het leven

Leven; niemand weet wat leven is, alleen dat het gegeven is. Vieren van bijzondere levensmomenten. Geboorte van een kindje, adoptie. Welkom vieren

Liefde vieren, aandacht voor een  speciale verjaardag, een jubileum, licht brengen in een huis. Er is veel mogelijk. Neem gerust contact op.

Adresgegevens: Pater Rossaertstraat 36, 5424 TV Elsendorp.

color
https://boelthiek.nl/wp-content/themes/maple/
https://boelthiek.nl/
#eaeae6
style2
default
Loading posts...
/var/www/vhosts/mijngoedwonen.nl/boelthiek.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
off
on